LAATSTE OVERNACHTING

 

Spanje en Portugal 2019          dag 57          za 29 juni 2019          Bourges - Suzy (Laon)          340 km

routekaart


Na een rit van 340 km staan we op een camping in Suzy, net onder Laon. De route kunnen we inmiddels dromen: Bourges > Gien > Montargis > Nemours > Fontainebleau > Melun > La Francilienne > Charles de Gaulle > Soissons.

De tijd heeft hier (in Suzy) min of meer stilgestaan: ze moeten nog aan 3G beginnen. Van de camping mogen we een paar minuten gratis op hun wifi-netwerk. Doen we het langer, dan zitten we vast aan een driedaags abonnement. De passant hangt hier klaarblijkelijk aan de achterste mem. Voor langkampeerders is men veel vriendelijker.
 
De receptie komt ook niet erg professioneel over. Zo laten ze ons bij het inchecken wel twintig minuten wachten (er is iemand die een probleem heeft met een gehuurde tent, en alle loslopende medewerkers bemoeien zich met die zaak en zien ons domweg niet staan). We vragen om een schaduwrijke plek, maar we worden naar een plek gestuurd waar we in de volle zon staan. We wijzen op twee schaduwrijke plaatsen die speciaal voor campers zijn aangelegd, maar krijgen te horen dat die gereserveerd zijn. Merkwaardig, want ze blijven de hele nacht leeg.  

De camping is overigens wel bijzonder: alles ademt een western-sfeer.
 

op de camping in Suzy

 

 

western-sfeer op de camping in Suzy

dag 56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb