Wil je een vraag stellen of een reactie achterlaten? Dat kan via onderstaand formulier.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Wim Nagelgast
een maand geleden

Na het lezen van jullie geweldige reisverslag naar de Noordkaap hebben we alleen nog meer zin om in 2021 ook deze trip te maken. Nu heb ik de volgende vragen:
1) hebben jullie de fietsen veel gebruikt of is alles ook te voet te doen
2) Jullie zijn in juni naar de Noordkaap gegaan is dit de juiste tijd aangezien wij half mei willen gaan. Ik denk dan aan temperatuur en regen.
Wij wensen jullie nog veel reisplezier en alvast bedankt voor de reactie.
Groeten,
Wim & Wilma Nagelgast.

Anke Brandsma
8 maanden geleden

Hallo Loes en Ted,

Wat een fantastisch reisverslag over Spanje en Portugal. Wij willen in dezelfde periode gaan en jullie reis spreekt ons erg aan. Goede reisroute, mooie plaatsen en weinig "drukke" toeristenplekken.
Wij zijn vorig jaar voor het eerst met een huurcamper naar de Baltische Staten geweest. Deze reis raden we jullie ook van harte aan, mooi en indrukwekkend.
Bedankt voor de goede ideeën en vriendelijke groet,
Guus Beugelink en Anke Brandsma.

Willem
een jaar geleden

Hi Loes en Ted . Wij zijn brand new in camperland en hebben pas een Globecar Campscout . Wij willen naar de Elzas in September , dus hebben we veel aan je route. Op basis daarvan ben ik begonnen om in My maps een route te maken.Ik heb een vraag . Kan ik de route met google maps op mijn gsm. navigeren , en hoe doe ik dat ? Gebruiken jullie de gemaakte route wel om te navigeren , of ? Ik ben benieuwd naar je antwoord .Maar alle begrip als je geen behoefte hebt in dit soort vragen, Groetjes Willem

Cor en Anja Paalvast
een jaar geleden

Beste Loes en Ted, wat fantastisch jullie reisverhalen. Dat is echt genieten. Wij hebben al eens door Noorwegen gereden maar niet de Lofoten gezien. Nu spreekt de Noordkaap ons ook erg aan. Welke reis heeft de meeste indruk op jullie gemaakt? Zouden jullie de reis naar de Noordkaap weer zo rijden of via de Noorse kust naar het Noorden? We zien jullie reactie graag tegemoet en nog vele mooie camper reizen gewenst. Vriendelijke groetjes, Cor en Anja

J.H. van Boxtel
een jaar geleden

hallo
wij zouden graag weten wat je echt mee moeten nemen voor deze reis. Levensmiddelen en of andere spullen.
we vertrekken vlgde week . Gr Fam. v. Boxtel uit Tilburg

Jan van der Poel
2 jaar geleden

Hallo Ted,

Ik vond jullie site over het reizen. Vraag\: zijn wij jaargenoten van Virgiel 1969. Jaarclup VAT 69.
Binnenkort, 24 november is er een reunie waarbij voor het jaar 1969 het een bijzondere gelegenheid is, n.l. 50 jaar geleden.
Zin om te komen of om meer te horen?

gr.

Jan

Ria Raaijmakers
2 jaar geleden

Hallo Loes en Ted

. Een mooie site en erg leuk om nog eens na te lezen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb